کسب درآمد

استيك با سس ارده وفلفل

نوشته شده توسط:ستار مرادی | ۰ دیدگاه

مواد اولیه :

  • گوشت راسته گوساله 800 گرم
  • پياز دو عدد
  • فلفل سياه يك قاشق غذاخوري
  • روغن مايع و ارده از هر کدام يك پيمانه
  • رب انار غليظ سه قاشق غذاخوري
  • سس كچاپ دو قاشق غذاخوري
  • آب جوش چهار قاشق غذاخوري
  • نمك و ادويه به ميزان لازم

 

طرز تهيه:

استيك از جمله غذاهاي خوشمزه‌اي است كه در تمام جهان طرفداران زيادي دارد. اين‌كه شما يك تكه گوشت را برداريد با استيك‌كوب به جانش بيفتيد و آن را نرم‌نرم كنيد و سپس با چاشني‌هاي خوشمزه براي خانواده‌تان درست كنيد، مي‌شود يك استيك خوشمزه...

گوشت راسته را عمود بر خطوط بافت گوشت مي‌بريم و چهار قسمت مي‌كنيم. فلفل پياز و روغن زده حداقل يك شبانه روز در يخچال مي‌گذاريم. تابه چدني را داغ كرده و استيك‌ها را يكي يكي در تابه قرار مي‌دهيم و با حرارت زياد كباب مي‌كنيم تا آب نيندازد و در اواسط پخت نمك مي‌زنيم. بر حسب تمايل مي‌توانيد استيك را آب‌دار، نيمه پخته و كاملا پخته با سس سرو كنيد.

طرز تهيه سس:

تابه‌اي را روي حرارت گرم كرده و ارده را اضافه مي‌كنيم. سپس رب انار و سس كچاپ را اضافه نموده و نمك و ادويه مي‌زنيم و در پايان آب جوش را اضافه كرده و مرتب هم مي‌زنيم.

نكتــه:

اگر استيك پخته را ترجيح مي‌دهيد مي‌توانيد آن را بعد از در آوردن از تابه در فويل آلومينيومي به مدت پنج دقيقه قرار دهيد.

    هیچ نظری تا کنون برای این مطلب ارسال نشده است، اولین نفر باشید...