موبایلتو شارژ کن


آش اسفناج و لپه

آش اسفناج و لپه

.

طرز تهيه:

 

طرز تهیه و منبع در ادامه مطلب...........

 

 

مواد اولیه :

  • اسفناج يك كيلوگرم
  • كره يا روغن 50 گرم
  • لپه 1/4پيمانه
  • عدس 1/2 پیمانه
  • بلغور جو يا گندم نصف پيمانه
  • پياز متوسط يك عدد
  • پياز داغ دو قاشق غذاخوري
  • نعنا داغ يك قاشق غذاخوري
  • نمك، فلفل و زردچوبه و رشته پلویی به ميزان لازم

 

.

طرز تهيه:

 

 

 

در اين موقع از سال انواع آش براي ناهار و شام يه جور ديگه به آدم مي‌چسبه و بدن رو گرم‌ مي‌كنه در ضمن باعث ميشه كه تمام اعضاي خونواده كنار هم جمع بشن.

اسفناج را خرد كرده به همراه پياز خلالي شده، حبوبات، بلغور و ادويه مي‌پزيم. پس از پخته شدن مواد، رشته پلويي را ريخته و آش را هم مي‌زنيم. سپس نعنا، پياز داغ و كره را نيز مي‌افزاييم تا آش جا بيفتد. خانم فرشته عطایی کارشناس آشپزی و قنادی       مجله 74   صفحه

منبع :

http://ash.ksabz.net/fullfood.aspx?fID=a0e58acd-f315-4494-83c8-b32a1127d1d1


نظرات

نکته :
- نظرات شما ممکن است پس از تائید مدیر نمایان شود.
- لطفا از زبان پارسی برای نظر دادن استفاده کنید



  1. هیچ نظری ثبت نشده است

    شما اولین نفر باشید !

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

CAPTCHA Image Reload Image