موبایلتو شارژ کن


سالاد ترخون، فشارخون تان را پایین می آورد

سالاد ترخون، فشارخون تان را پایین می آورد

ترخون یکی از گیاهان معطر نسبتا پر استفاده می باشد که به عنوان سبزی نیز تولید و مصرف می گردد. ترخون بدلیل افزایش ترشح اسید معده و خاصیت اشتها آوری از قدیم الایام به عنوان ادویه مخصوص گوشت مورد توجه بوده است و سبب کاهش فشارخون هم می شود.

 

مواد لازم برای سالاد ترخون :

 عدس250 گرم 
 سیر (له شده)1 حبه 
ترخون (خرد شده) 2 قاشق سوپخوری 
 پنیر خامه ای4 قاشق سوپخوری 
خامه1 قاشق سوپخوری
گوجه فرنگی (فیله و خرد شده)2 عدد
زیتون سیاه (خرد شده)50 گرم
جعفری (خرد شده)2 قاشق سوپخوری
لیمو ترش بزرگ (آب گرفته شده)1 عدد
سس خردل (یا دانه خردل)2 قاشق چایخوری
روغن زیتون2 قاشق سوپخوری

 

روش پخت سالاد ترخون :

عدس را از 12 ساعت قبل خیس کنید. در طول این مدت چند بار آب آن را عوض کنید. سپس با مقداری آب و نمک بپزید. بعد عدس را درون آبکشی بریزید تا آب اضافی آن گرفته شود.

 

تابه ای را روی حرارت قرار دهید و روغن زیتون را درون آن بریزید و پس از اینکه داغ شد، سیر را به آن بیفزایید و حدود 20 تا 30 ثانیه حرارت دهید. (به طوری که سرخ نشود.)

 

پوست لیموترش را به همراه آب لیموترش، سس خردل، ترخون، پنیر خامه ای، خامه، نمک و فلفل سیاه درون تابه ای بریزید و به مدت 1 دقیقه حرارت دهید. بعد عدس را به آن بیفزایید و تابه را از روی حرارت بردارید.

 

گوجه فرنگی را به همراه زیتون سیاه به مواد بیفزایید.

سالاد را درون ظرفی بریزید و با جعفری خرد شده تزیین کرده و با نان سیر (یا تست) سرو کنید.

 

منبع : ماهنامه سرآشپز - bartarinha.ir


مطالب مرتبط


نظرات

نکته :
- نظرات شما ممکن است پس از تائید مدیر نمایان شود.
- لطفا از زبان پارسی برای نظر دادن استفاده کنید



  1. هیچ نظری ثبت نشده است

    شما اولین نفر باشید !

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

CAPTCHA Image Reload Image