موبایلتو شارژ کن


 نکات جالب و خواندنى در آشپزى 1

نکات جالب و خواندنى در آشپزى

• برای خوشمزه تر شدن قورمه سبزی یک ساعت مانده به سرو داخل آن رب انار بریزید

 برای اینکه آش رشته لعاب داشته باشد و خوشمزه تر شود کمی بلغور گندم همراه حبوبات خیس کنید و با هم بپزید.

 

 برای ترد شدن گوشت

...

 

به ادامه مطلب بروید...

برای خوشمزه تر شدن قورمه سبزی یک ساعت مانده به سرو داخل آن رب انار بریزید

 

 برای اینکه آش رشته لعاب داشته باشد و خوشمزه تر شود کمی بلغور گندم همراه حبوبات خیس کنید و با هم بپزید.

 

 برای ترد شدن گوشت

روی همه قسمت های گوشت مخلوطی از سرکه و روغن زیتون بمالید و بگذارید بماند، سپس بپزید.

 

 برای اینکه پنیر پیتزایتان خوب کش بیاید قبل از اینکه پیتزا را داخل فر بگذارید روی آن آب اسپری کنید.

 

 برای خوشمزه تر شدن کتلت داخل مواد آن زیره و پودر آویشن بریزید.

 برای خوشمزه تر شدن قورمه سبزی یک ساعت مانده به سرو داخل آن رب انار بریزید.

 

 برای اینکه بفهمید تخم مرغ هایتان خوب آبپز شده یا نه آن را بچرخانید اگر چرخید خوب پخته اگر نه که نپخته است.

 

 برای اینکه ماکارونی و لازانیا بهم نچسبد و خوشرنگ شود داخل آب آن کمی زردچوبه اضافه کنید.

 

 برای اینکه یک قیمه خوشمزه داشته باشید آخرای پخت خورش، چند قطره گلاب به آن اضافه کنید و بلافاصله زیر آن را خاموش کنید.

 

 برای اینکه لوبیا پلو عطر و بوی خوبی بگیرد آخرای پخت مواد آن یک قاشق مرباخوری پودر گل سرخ به آن اضافه کنید.

 

 برای اینکه پوست بادمجان های کبابی زود و بدون دردسر کنده شود بعد از کباب شدن آن ها را داخل یک نایلون بیندازید تا چند دقیقه بماند آن وقت براحتی پوستشان کنده می شود بدون اینکه گوشت بادمجان اسیب ببیند.

 

 برای اینکه قورمه سبزی مان خوب روغن بیندازد و به اصطلاح روغن سبز تیره پس بدهد وسطای پختن خورش یک قاشق شنبلیله که خیلی خوب سرخ و خشک شده به آن اضافه کنید.

 

 برای اینکه برنج مان خوب قد بکشد در لحظه های آخر که می خواهیم آبکشش کنیم یک لیوان آب سرد به آن اضافه کنید.

 

 برای اینکه برنج به ته دیگ نانی قابلمه مان نچسبد روی نان را باید کمی خیس کرد.

 

 خانم های کدبانو بروید به سوپر مارکت و یک بسته جو پرک بخرید بعد بیایید خانه و آن را آسیاب کنید حالا ما چی داریم؟

 

پودر جو 

بعد داخل هر خورشی که پختید نصف قاشق غذاخوری یا حتی یک قاشق غذاخوری بریزید.

اول : آب خورش غلیظ می شود. 

دوم: اصلا و ابدا روی طعم آن تاثیری ندارد. 

سوم: موهایتان پر پشت می شود و تمام ویتامین های گروه ب هر روز به بدنتان می رسد.

 

گردآوری: بخش آشپزی بیتوته



سالاد ترخون، فشارخون تان را پایین می آورد 0

سالاد ترخون، فشارخون تان را پایین می آورد

ترخون یکی از گیاهان معطر نسبتا پر استفاده می باشد که به عنوان سبزی نیز تولید و مصرف می گردد. ترخون بدلیل افزایش ترشح اسید معده و خاصیت اشتها آوری از قدیم الایام به عنوان ادویه مخصوص گوشت مورد توجه بوده است و سبب کاهش فشارخون هم می شود.

 

مواد لازم برای سالاد ترخون :

 عدس250 گرم 
 سیر (له شده)1 حبه 
ترخون (خرد شده) 2 قاشق سوپخوری 
 پنیر خامه ای4 قاشق سوپخوری 
خامه1 قاشق سوپخوری
گوجه فرنگی (فیله و خرد شده)2 عدد
زیتون سیاه (خرد شده)50 گرم
جعفری (خرد شده)2 قاشق سوپخوری
لیمو ترش بزرگ (آب گرفته شده)1 عدد
سس خردل (یا دانه خردل)2 قاشق چایخوری
روغن زیتون2 قاشق سوپخوری

 

سمبوسه 0

سمبوسه

140 1347107957 original mvjiwktcfyodgnbpuqhl سمبوسه

مواد لازم: برای ۶ نفر
گوشت چرخ کرده= ۰/۵ کیلو
پیاز درشت= ۱ عدد
فلفل درشت دلمه =۲ عدد
سیب زمینی= ۰/۵ کیلو
روغن= به میزان کافی
سبزی دلمه= ۱ کیلو
نمک و فلفل سیاه =به مقدار لازم
نان لواش= ۲۰ عدد
آرد ۳= قاشق غذا خوری

نسکافه کلاسیک 0

نسکافه کلاسیک

مواد لازم:
نسکافه کلاسیک= یک قاشق چای خوری
شکر=۵ قاشق چای خور
یخ=۸ قطعه
آب داغ =۴/۱ فنجان
بستنی وانیلی =نصف لیوان مورد نظر
نسکافه گلد =۲ قاشق چای خوری

ادامه مطلب رو ببین...........

آش اسفناج و لپه 0

آش اسفناج و لپه

اولیه :

  • اسفناج يك كيلوگرم
  • كره يا روغن 50 گرم
  • لپه 1/4پيمانه
  • عدس 1/2 پیمانه
  • بلغور جو يا گندم نصف پيمانه
  • پياز متوسط يك عدد
  • پياز داغ دو قاشق غذاخوري
  • نعنا داغ يك قاشق غذاخوري
  • نمك، فلفل و زردچوبه و رشته پلویی به ميزان لازم